Besparen

Naast de aanschaf van zonnepanelen kunt u ook Energie besparen..

Naast het duurzaam opwekken van energie is het besparen van energie erg belangrijk. Het duurzaam opwekken van energie gaat uitstekend samen met het inzetten van energie besparende voorzieningen zoals LED verlichting of het plaatsen van HR++ glas bij woningen die uitgerust zijn met enkel glas. Het plaatsen van HR++ glas wordt door de overheid gestimuleerd middels een subsidie. Voor meer informatie over deze subsidie kijk op de website van AgentschapNL (www.agentschapnl.nl).

Led verlichting, het licht van de toekomst!

LED verlichting.

LED (Light Emitting Diode) verlichting is een al lang bestaande vorm van verlichting welke voorheen voornamelijk gebruikt werd voor singaleringslampen. De techniek is echter zeer sterk doorontwikkeld waardoor LED’s tegenwoordig een zeer hoge lichtopbrengst hebben bij een zeer gering energie verbruik. Dit komt omdat het rendement van LED’s veel hoger ligt dan een ouderwetse gloeilamp waarbij ongeveer 80% van de gebruikte energie in warmte wordt omgezet. Daarnaast is de levensduur van LED’s, mits juist ingezet, vele malen hoger dan die van gloeilampen. Bijkomend voordeel is dat LED lampen niet de schadelijke stof kwik bevatten.

Dit maakt LED-verlichting de verlichting van de toekomst!

NRG2 levert diverse LED verlichtingsoplossinen voor zowel binnen,- als buitengebruik. Tijdens het opstellen van een offerte voor een duurzame energiecentrale nemen wij tevens met u de mogelijkheden door voor het aanpakken van de grootste energieverbuikers in uw woning.

Comments are closed.